۳۱درصد بیماری های قلبی عروقی و ۱۱ درصد سکتههای مغزی در جهان ناشی از کم مصرف کردن میوه است همچنین میوه ها فرآیند پیری را به تاخیر میاندازند و احتمال ابتلا به سرطان را کاهش میدهند. میوه ها کلسترول خون را کاهش میدهند.
افرادی که حداقل روزی ۲ تا ۳ عدد میوه های سبز و زرد رنگ مصرف می کنند به مراتب سالم تر از بقیه هستند و دیرتر دچار پیری و عوارض آن می شوند. دستگاه گوارش با مصرف میوه قوی و ورزیده خواهد شد و سبب میشود که فرد کمتر دچار سوء هاضمه شود.
قربانیان سرطان کسانی هستند که در رژیم غذایی خود از مقدار میوه و سبزی کمتری استفاده می کنند، برای فعال کردن و تقویت کردن سیستم دفاعی طبیعی بدن باید از اقسام میوه و سبزی های خام استفاده کرد. خطر سکته در مردانی که سه بار در روز میوه و سبزی مصرف می کنند، ۲۲ درصد کمتر ازکسانی است که کمتر میوه و سبزی مصرف می کنند.